2013-06-23 10:16:06• hírek • Blikk.hu

Tóth Gabi nem nyaral idén a munka miatt

Kemény időszakra kell készülniük az X-Faktor mentorainak, hiszen már most gőzerővel dolgoznak az RTL Klub műsorán, sőt szeptembertől szinte egyetlen szabad percük sem lesz. A Vasárnapi Blikk utánajárt, hogy az addig hátralévő néhány hónapot mivel töltik az ítészek.

Tóth Gabi  az év első felében is „ezerrel pörgött", előbb színházban, majd táncosként debütált, most pedig mentor lett.

– Az X-Faktor forgatásai mellett egész nyáron koncertezek, így a nyaralás elmarad. Arra azonban mindenképp szakítok időt, hogy hazautazzak a szüleimhez, de sajnos csak egy-egy napra. Januárban viszont biztos, hogy elutazom valami messzi, meleg tájra. Talán Thaiföldre – meséli terveit Gabi.

Alföldi Róbertnek két rendezése is van a nyáron. A Kőműves Kelement néhány napja mutatták be, az István, a király premierjét augusztusban tartják Szegeden, majd a közönség Budapesten is láthatja a rockoperát augusztus 30-án. Ő az alvásra voksol, másra nincs is lehetősége.

– Július elsejével megkezdődnek az István, a király próbái. Az X-Faktor válogatói mellett ez az a feladat, ami teljes egészében leköt, és kitölti a nyaramat. Ha lenne időm, ami nincs, akkor aludnék. Jelen pillanatban ez az egyetlen, ami segítene kicsit feltöltődni – magyarázta a rendező.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: